Responsiiviset kotisivut palvelevat yhtäläisesti myös mobiilikäyttäjiä

kotisivut yritykselle

Kotisivut toimivat erinomaisena peruspilarina kaikelle markkinoinnille ja tarjoavat taustoittavaa tietoa myös muille kanaville. Kotisivut tekevät työtään 24/7 ja niillä julkaiseminen on kustannustehokasta ja nopeaa.

responsiiviset kotisivut

Toteutamme kotisivut responsiivisina eli päätelaitteeseen mukautuvina. Näin sivujen käyttökokemus pysyy hyvänä, vaikka kotisivua lukisi älypuhelimella. Responsiivisuus on erittäin tärkeä ominaisuus kotisivulle, sillä yli puolet internet-vierailuista tehdään mobiililaitteilla.

elintärkeä ensivaikutelma

Tutkimusten mukaan ihminen muodostaa mielikuvan näkemästään kotisivusta äärimmäisen nopeasti, jopa alle sekunnissa. Ensivaikutelma myös vaikuttaa merkittävästi myöhempään ostokäyttäytymiseen. Mainostajana on siis syytä huolehtia, että ensivaikutelma vakuuttaa asiakkaan.

pitkä kokemus

Meillä on viidentoista vuoden ja satojen projektien kokemus kotisivujen tuottamisesta. Kokemuksemme auttaa meitä tuottamaan tarkoituksenmukaisia, tehokkaita ja kohderyhmään vaikuttavia verkkopalveluita.

MUUTAMIA VAHVUUKSIAMME

KOKONAISLAATU

Korkea laatu on meille itseisarvo. Haluamme aina tehdä työmme parhaalla mahdollisella tavalla. Kun hankit kotisivut meiltä, saat loppuun asti mietityn ratkaisun, joka erottaa sinut kilpailijoista ja kestää myös aikaa.

VIESTINTÄ

Kiinnitämme erityistä huomiota viestinnän suunnitteluun. On ehdottoman tärkeää, että kotisivun viestintä suunnitellaan huolellisesti. Vain suunnitelmallisella viestinnällä voidaan saavuttaa kotisivulle asetetut tavoitteet.

YKSILÖLLISYYS

Emme koskaan käytä verkkosivujen suunnittelussa valmiita sivupohjia. Tällä varmistamme sen, että toteuttamamme sivut ovat aina täysin uniikkeja.

VALINNANVAPAUS

Emme ole sidottuja mihinkään alustaan tai teknologiaan, vaan suosittelemme asiakkaallemme aina tapauskohtaisesti parasta vaihtoehtoa. Verkkosivun tekniseen toteutukseen liittyvät valinnat ovat merkittäviä, sillä ne vaikuttavat mm. sivuston tietoturvallisuuteen, ylläpidettävyyteen ja kustannuksiin.

KETTERYYS

Pitkä kokemuksemme näkyy hioutuneina prosesseina, joista on turha karsittu pois. Palvelumme on joustavaa ja pyrkii aina maksimoimaan asiakkaan edun.

MONIPUOLISET OHEISPALVELUT

Monesti verkkosivuprojektin yhteydessä on järkevää tuottaa jotain muutakin markkinointimateriaalia. Laajan palveluvalikoimamme ansiosta tämä onnistuu vaivattomasti.

YHTEYDENOTTO

Haluatko tietää lisää? Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

SIJAINTIMME

Kotipaikkamme on Helsinki ja suurin osa asiakkaistamme eteläisestä Suomesta. Palvelemme kuitenkin myös kaukaisimpiakin asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä.

MUUT PALVELUT

Logosuunnittelu
Asiantuntijapalvelut
Sovelluskehitys
Koulutuspalvelut

YHTEYSTIEDOT

wiseweb@wiseweb.fi
040 708 1598

Rapakivenkuja 4 L 78
00710 HELSINKI